Voda - celosvetová výzva - Thomasová, Laurence
Činnosť Technickej komisie ISO/TC 224, ktorá vypracúva normy na obslužné činnosti týkajúce sa systémov zásobovania pitnou vodou a kanalizačných systémov na odpadovú vodu. Spolupráca Technickej komisie s medzinárodnými organizáciami. Technická komisia ISO/TC 147 Kvalita vody a jej návrhy metód na monitorovanie kvality vody.