Zdaňovanie príjmov slovenských daňovníkov v ČR a českých daňovníkov v SR (II.) - Borčíková, Jana
Pokračovanie príspevku o zdaňovaní príjmov slovenských a českých daňovníkov podnikajúcich v zahraničí (Slovensko a Česko). Zdaňovanie príjmov z podnikania. Vznik stálej prevádzkarne podľa zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Praktické príklady.