Vysoká úroveň penzijného zabezpečenia vo Fínsku - Húsková, Miroslava
Fínsko má jednu z najnižších mier chudoby aj vďaka dlhodobo udržateľnému dôchodkovému systému. Popis a základné údaje o dôchodkovom systéme vo Fínsku.