Komentár k novele zákona o účtovníctve - Farkaš, Richard
Informácia o významných zmenách v novele zákona č. 431/2000 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov (zákon č. 561/2004 Z.z.), ktorej väčšina ustanovení nadobudla účinnosť 1.1. 2005.