Slovenský ústav technickej normalizácie na ceste k certifikácii systému manažérstva kvality - Bílý, Matej
Kvalita produktu a jej systémové zabezpečenie. Prvá norma na systémy kvality ISO 9001:1987 - model zabezpečovania kvality od návrhu výrobku až po jeho používanie. Systém manažérstva kvality (SMK) v SÚTN.Certifikát systému manažérstva kvality zvyšujúci dôveryhodnosť organizácie, jej národný aj medzinárodný imidž. Zásada SMK - procesný prístup zabezpečujúci spokojnosť zákazníka. Kontrola systému manažérstva kvality vnútorným auditom organizácie.