Využívání marketingu v malých a středních podnicích - Suchánek, Petr
Výskum využívania marketingu v malých a stredných podnikoch v Českej republike v r. 2004. Cieľ článku - analýza marketingových nástrojov, vyvodenie dôsledkov a doporučenia v oblasti marketingu, ktoré by viedli k zlepšeniu situácie podnikov na trhu.