Bushova ekonomika ako nárazová skúška - DeLong, J. Bradford
Kritický pohľad na Bushovu hospodársku politiku, ktorá nezohľadňuje fakt, že hospodárstvo USA bude musieť v krátkom čase reagovať na biotechnologickú a možno aj nanotechnologickú revolúciu obrovského meradla a rozsahu.