Vodík - univerzálny nosič energie - Dey, Randy
Vodík a jeho perspektívne využitie vo výrobe energie a v odvetví motorových vozidiel. Využitie vodíka- zníženie množstva skleníkových plynov a iných atmosferických kontaminantov. Technologické a ekonomické prekážky brzdiace rozsiahle využitie vodíka. Vytváranie noriem v oblasti systémov a zariadení na tvorbu, skladovanie, transport, meranie a využívanie vodíka. Budovanie silnej komisie pre vodíkové technológie. Spolupráca spoločností z rôznych odvetví.