Budúcnosť Slovenských aerolínií je aj v rukách AUA nejasná - Beer, Gabriel
Rakúska spoločnosť Austrian Airlines Group (AUA) uzatvára slovenský projekt národného leteckého prepravcu. Firma získala väčšinový podiel v Slovenských aerolíniách (SA). Ide o "tichý predaj". Rakúšania už dávnejšie javili záujem o účasť v SA. Machinácie okolo SA. Pred krachom zachránila SA rakúska spoločnosť AUA.