Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 2004 s príkladmi - Sekerková, Ľubica
Základné právne predpisy upravujúce podávanie daňových priznaní (DP). Komu vzniká povinnosť podávať DP, lehoty na podanie, typy DP. Riešený príklad na vyplnenie DP s výkladom k jednotlivým riadkom tlačiva. Vyplnenie tlačiva DP.