Komentár k novej úprave dane z nehnuteľností - Bubeníková, Irena
Zákon č. 582/2004 Z.z. z 23. septembra 2004 o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady. Komentár k jednotlivým paragrafom.