Zmeny v problematike lízingu po novele zákona o DPH - Zubaľová, Alena, 1959-
Od 1.1.2005 nadobudol účinnosť zákon č. 651/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 350/2004 Z.z. Zmeny a problémy, ktoré priniesol zákon o DPH v praxi v oblasti finančného prenájmu. Ilustračné príklady.