Multikulturálne vzdelávanie - Prihodova, Patricia
Rozvoj interkulturálneho resp.multikulturálneho vzdelávania. Vnímanie medzikulturálneho a multikulturálneho vzdelávania ako jedného z nástrojov k vytváraniu multikulturálnej spoločnosti. Migrácia a medzikultúrne vzdelávanie. Medzikulturálne vzdelávanie ako metóda. Definícia pojmu multikultúrnosť.