Novelizácia zákona o dani z príjmov z pohľadu zdaňovania príjmov zo závislej činnosti - Piršelová, Dagmar
Komentár k zákonu č. 659/2004 Z.z., ktorý bol schválený Národnou radou SR dňa 26.10.2004 a je účinný od 1.1.2005. Nové pojmy v zákone: účelové sporenie a doplnkové dôchodkové sporenie.Vypustenie štipendií doktorandov z príjmov od dane oslobodených. Otázka príspevku zamestnávateľa na stravovanie zamestnancov. Zmena v príjmoch od dane oslobodených. Daňové priznanie a uplatnenie daňového bonusu. Ďalšie zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti.