Obchod s drahými kameňmi na Slovensku - Bocanová, Mária
Pojem farebné drahé kamene a ich členenie. Marketing v obchode s diamantami. Slovenský gemologický inštitút (SGI). Marketing SGI. Pozícia SGI na slovenskom trhu.