Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 23586/2002-92 zo 17. septembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania ...
Opatrenie MF SR č. 23586/2002-92 ..., ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní položiek účtovnej závierky, obsahovom vymedzení položiek a rozsahu údajov určených z účtovnej závierky na zverejnenie pre účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva, ktoré podnikajú alebo vykonávajú inú samostatne zárobkovú činnosť, ak preukazujú svoje výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov na určenie zistenia základu dane z príjmov, v znení opatrenia MF SR č. 21378/2003-92, opatrenia MF SR č. 25167/2003-92 a opatrenia MF SR č. 11158/2004-74.