Uplatnenie žien po materskej dovolenke na trhu práce - Bašistová, Alena
Výskum zameraný na uplatnenie žien po materskej dovolenke, ktorý bol súčasťou projektu s názvom Druhá šanca pre ženy. Cieľom projektu bolo zlepšiť zamestnanosť po materskej dovolenke na trhu práce prostredníctvom skupinového a indiciduálneho poradenstva a následného vzdelávania. Metodika výskumu. Výsledky výskumu. Výber účastníčok kurzov a identifikácia vzdelávacích potrieb.