Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 4455/2003-92 z 31. marca 2003, ktorým sa ustanovujú podrobnosti ...
Opatrenie MF SR č. 4455/2003-92 ..., ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva, v znení oznámenia MF SR o oprave chyby, opatrenia MF SR č. 25167/2003-92 a opatrenia MF SR č. 10069/2004-74.