Vzdelávanie vedúcich pracovníkov predajných jednotiek - Bugár, Štefan
Vzdelávanie prevádzkových pracovníkov tvorí základ prípravy pracovníkov obchodu pre prežitie a presadenie sa v novom silnom konkurenčnom prostredí. Z praxe je uvedený jeden z modelov vzdelávania vedúcich pracovníkov prevádzkových jednotiek. Komplex vzdelávacích aktivít v rámci programu vzdelávania vedúcich pracovníkov prevádzkových jednotiek.