Zmena podnebia: nová úloha pre ISO - Lengyelová, Adriana
Problematika globálnej zmeny podnebia na seminári v rámci valného zhromaždenia ISO v Sydney roku 2001. Austrálsky úrad pre skleníkový efekt. UNFCCC v skratke. Environmentálne projekty pre obyvateľstvo. Využitie skúseností ISO.