Dôležité zmeny a doplnenia v sociálnom poistení účinné od 1. januára 2005 - Novotná, Eleonóra
Komentár a praktické príklady k zákonu č. 721/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov. Zmeny v rozsahu poistenia v nezamestnanosti. Určenie denného vymeriavacieho základu na nemocenské dávky a dávky v nezamestnanosti. Úprava nároku na výplatu nemocenského súbežne s nárokom na výplatu materského alebo rodičovského príspevku. Určenie dôchodkovej dávky z priemerného osobného mzdového bodu. Ďalšie právne úpravy zákona o sociálnom poistení.