Odpadové hospodárstvo a jeho nové právne predpisy - Fratričová, Marta
Prechodné obdobie v oblasti odpadového hospodárstva podľa zákona č. 223/2001 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Práva a povinnosti vyplývajúce pre právnické aj fyzické osoby zo zákona. Program odpadového hospodárstva. Materiálové zhodnocovanie odpadov. Environmentálne ukazovatele trvalo udržateľného rozvoja. Preberanie rámcovej legislatívy Európskej únie pre odpadové hospodárstvo. Aktualizácia súvisiacich slovenských technických noriem.