Začínajúcim firmám inkubátor pomáha, tie rozbehnuté ho živia - Jesný, Martin
Podnikateľský inkubátor v Malackách. Myšlienka vybudovania inkubátora, realizácia projektu, finančná podpora EÚ. Ciele projektu - vytvorenie vhodných podmienok na začiatok podnikania malých a stredných firiem. Snaha pomôcť regiónu. Inkubátor má pomôcť aj zahraničným firmám, ktoré sa rozhodnú investovať v technologicko-priemyselnom parku Eurovalley. Manažmenty inkubátorov školia aj v komunikácii a PR zručnostiach.