O termínoch norma, normalizácia a štandard, štandardizácia - Považaj, Matej
Jazyková analýza a vymedzenie pojmov norma, normalizácia a štandard, štandardizácia a ich odvodenín. Jazykovedné zdôvodnenie neúčelnosti nahradiť termíny norma a normalizácia termínmi štandard a štandardizácia.