Environmentálne manažérstvo: Začlenenie environmentálnych aspektov do navrhovania a vývoja výrobkov - Lengyelová, Adriana
Výrobky sú hlavnou príčinou súčasného znečistenia životného prostredia a vyčerpania zdrojov. Začlenenie environmentálnych aspektov do navrhovania a vývoja výrobkov / ISO/TR 14062 / predstavuje značné prínosy vo forme nižších nákladov, podpory inovácie, nových obchodných možností či kvality výrobkov. Význam normy pre súčasnosť i budúcnosť.