Nová norma ISO zlepší pochopenie terminológie environmentálneho manažérstva - Lengyelová, Adriana
Cieľom novej normy ISO 14050 Environmentálne manažérstvo. Terminológia je uľahčiť prístup k opisovaniu aktivít environmentálneho manažérstva ako aj prispieť k používaniu a pochopeniu termínov environmentálneho manažérstva. Je určená všetkým, ktorí používajú a zavádzajú súbor noriem ISO 14000, ako aj pre prekladateľov a autorov technických textov v oblasti environmentálneho manažérstva.