[Verejné obstarávanie] - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Rokovacie konania bez zverejnenia sú iba povrchom problémov obstarávania. Ísť do tendra bez miestnej pobočky sa v únii neodporúča. Bez súťaže - dôvod sa vždy nájde. Ako vidia obstarávanie štátni IT manažéri s komerčnou praxou. Don Quijotte a značkové monitory.