Švédsko - model pre normalizáciu? - Tourneur, Jean-Claud
Rozhovor s Larsom Flinkom, riaditeľom Švédskeho normalizačného inštitútu (SIS). Reforma SIS a jej ciele vo väzbe na špecifiká švédskej ekonomiky. Organizácia tvorby a schvaľovania, resp. revidovania švédskych noriem. Financovanie normalizačnej činnosti. Aktívna úloha SIS v medzinárodných oblastiach. Povinnosti voči všeobecnému záujmu. Inkubátor na nové projekty. Vzťah medzi globálnou ekonomikou a normalizáciou.