Manažérstvo kvality a oblasť zdravotníctva - Kimmelmann, Ed
Vytvorenie Technickej komisie ISO/TC 210, ktorá má za úlohu vypracúvať špecifické dokumenty v oblasti zdravotníckych pomôcok, pričom ISO/TC 176 má primárnu úlohu v systéme manažérstva kvality. Výsledky jej doterajšej činnosti. Porovnanie ISO 9001: 2000 a ISO 13485. Odporúčania organizáciám, ako napredovať pri používaní noriem.