Stav domácej pracovnej sily ako faktor investičnej atraktívnosti štátov strednej a východnej Európy - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza pracovnej sily v regióne strednej a východnej Európy. Skúmanie vzťahu medzi veľkosťou pracovnej sily, jej vzdelanostnou úrovňou, cenou práce a prílevom PZI. Nezamestnanosť v štátoch SVE v rokoch 2001-2003. Vzdelanostná štruktúra nezamestnaných vo vybraných štátoch SVE v roku 2000. Kvalifikačná štruktúra pracovnej sily.