Data Warehouse v reálném čase a jak ho využít v bance - Chuchvalcová, Jana
Použitie technológie Data Warehouse (DW) v reálnom čase v niektorých oblastiach vrátane finančníctva. Riaditeľ spoločnosti NCR Teradata vysvetľuje pojem DW v reálnom čase a v čom sa líši od tradičného poňatia DW. Význam využitia tohto systému v českom bankovníctve.