Twin City má byť značkou celého regiónu - Slovák, Kristian
Spojenie dvojičiek Bratislava - Viedeň budujú najmä podnikatelia, politici prestávajú klásť prekážky. Vzájomné výhody spolupráce dvoch najbližších hlavných miest v Európe. Životaschopnosť budúcej značke Twin City dodajú predovšetkým konkrétne projekty. Kooperácia hlavných miest Slovenska a Rakúska je síce iba v začiatkoch, potenciál je však obrovský. Súťaž a spolupráca. Potreba dobudovania infraštruktúry. Twin City má byť značkou celého regiónu.