[Teplárne, dodávatelia tepla] - Janoška, Juraj
Z obsahu: Dodávatelia tepla veria, že trpezlivosť sa im vyplatí. Privatizácia teplární zatiaľ viazne. Dodávatelia tepla zvádzajú v hlavnom meste tvrdé súboje. Hodnotu veľkých teplární ukáže až ich predaj. Dodávatelia tepla: Výhody malých kotolní sa končia. Biomasu a kogeneráciu spája neistota.