Význam distribúcie ako nástroja marketingového mixu v marketingu územia - Daňo, Ferdinand, 1959-
Distribúcia ako neoddeliteľná súčasť marketingovej koncepcie územných celkov a regiónov. Lokalita a jej význam v marketingu územia. Posudzovanie lokality z rôznych aspektov (produkt, typ užívateľov, dostupnosť, čas a priestor). Logistické riešenie distribučných procesov v marketingu územia.