Technické špecifikácie verzus technické normy, konkurenčný alebo doplňujúci systém ? - Steinlová, Kvetoslava
Všeobecný prehľad o tom, ako európska legislatíva narába s pojmom technická špecifikácia, ako sa zaoberá rozdielmi v definíciách obsahu tohto pojmu v smerniciach Nového prístupu a v neharmonizovanej oblasti slobodného pohybu tovaru a služieb informačných technológií. Analýza reflektovania tohto pojmu v slovenskom právnom poriadku a oboznámenie čitateľov s rozšíreným chápaním pojmu technická špecifikácia v pripravovanej komplexne prepracovanej legislatíve EÚ z oblasti verejného obstarávania.