Praní peněz z kriminálních aktivit a FATF
Kriminálne aktivity a proces prania špinavých peňazí. Založenie organizácie FATF (Financial action task force) na koordionáciu medzinárodného úsilia proti praniu peňazí. Spôsob, ako sa peniaze perú a kde sa pranie najčastejšie objavuje. Vplyv na finančné inštitúcie a systém. Úloha FATF.