Keď je na výber, treba si vybrať Čo ponúka prvý pilier dôchodkovej reformy - Škriniar, Pavel, 1979-
Princípy fungovania dôchodkového sporenia v prvom pilieri. Výhody a skryté riziká. Vzorec výpočtu dôchodku. Predčasný dôchodok. Neskorší odchod do dôchodku. Účasť na dôchodkovej reforme: vstup do druhého piliera. Priemerná mesačná nominálna mzda v SR za roky 1994 až 2004 (3Q).