Conjoint analýza v marketingovom výskume - Pacáková, Viera
Pojem a princíp conjoint analýzy. Prístupy k získaniu údajov pre analýzu. Matice kompenzácií. Plný profil. Adaptívny postup. Výber faktorov a ich úrovní. Voľba typu modelu. Analýza dát. Conjoint analýza v SPSS. Praktická ukážka conjoint analýzy.