Internetové stránky - moderný komunikačný nástroj samosprávy - Žák, Štefan, 1971-
Internet ako informačné, komunikačné, reklamné a obchodné médium. Využitie internetu ako komunikačného nástroja samosprávy. Kritériá tvorby internetovej stránky územného celku. Hodnotenie internetových stránok územných celkov v Českej republike.