Analýza stanovísk zákazníkov k jednotlivým prvkom prevádzkového procesu COOP Supermarket - Strážovská, Ľubomíra
Prezentácia výskumu dotaznikovou metódou zameraného na názor zákazníkov na cenovú úroveň COOP Supermarket Jednota. Vyhodnotenie stanovísk zákazníkov.