Dotácie na ochranu životného prostredia - Fančová, Lucia
Zelené projekty pomáhajú zvyšovať environmentálne povedomie obyvateľstva. V uplynulých rokoch získalo finančnú podporu skoro dvesto malých zelených projektov. Hodnotenie výsledkov súťaže Zelený projekt 2004 a informácie o tohtoročných kritériách. Výber projektov. Bilancia výsledkov.