Elektronická správa dat a dokumentů - Mádl, Václav
Digitalizácia vytláča klasickú korešpondenciu a tradičné riešenia v oblasti správy dokumentov. Nové formy elektronickej správy a obehu dokumentov. Základy budovania systému elektronickej správy a obehu dokumentov. Efektívna správa informácií. Ochrana informácií. Voľba vhodného systému pre podporu riadenia dokumentov. Finis - špecializované riešenia pre banky.