Sektor služieb v ekonomike Európskej únie - Michalová, Valéria
Rozvoj trhových služieb a ich významné miesto v ekonomike Európy. Zmeny v trhových formách služieb . Hybné sily rozvoja trhových služieb: deregulácia, privatizácia, technologické inovácie,rozširovanie reťazcov a franchisingových sietí, internacionalizácia a globalizácia, zvyšovanie produktivity v službách, lízing, najímanie manažérov pre inovácie.