Pri investíciách do IT treba viackrát merať - Toropilová, Michaela, 1979-
Tvorba strategických rozhodnutí, ktoré ovplyvňujú správanie a ďalší vývoj podniku, je náročná manažérska disciplína. V plnej miere to platí aj o nákupoch nových informačných technológií. Náklady, prínosy - analýza. Zdroje návratnosti investícií do IT. Zdroje návratnosti z potenciálu trhu, z interných úspor.