Ako sa brániť pred zdražovaním energie
Vývoj cien energií na Slovensku. Predpokladaný nárast cien energií v najbližších rokoch. Na pomoc infomovanosti - bezplatné energetické poradenstvo. Konečná spotreba energie podľa sektorov.