Európa a cestovný ruch - Gúčik, Marián
Cestovný ruch v EÚ - významný faktor zamestnanosti, stimulovania hospodárskeho rastu, regionálneho rozvoja a tým aj lepšej súdržnosti vnútorného trhu. Cestovný ruch a Maastrichtská zmluva. Stratégia EÚ v cestovnom ruchu. Udržateľný rozvoj cestovného ruchu. Cestovný ruch ako zdroj pracovných príležitostí. Spoločná politika cestovného ruchu.