Marketingové stratégie pre európsky trh - Lesáková, Dagmar, 1949-
Charakteristiky európskeho prostredia ovplyvňujúce marketingové aktivity spoločností.Národné a regionálne odlišnosti európskeho trhu. Marketingové stratégie pre európsky trh. Charakteristika integrovanej a dynamickej stratégie. Produktová politika a štandardizácia produktov. Cenová a komunikačná politika.