Somelier - radca vašej chuti - Hronský, Vladimír
Somelier - pracovník s osobitnou profesiou, ktorého hlavnou úlohou je poraduť a ponúknuť hosťovi k menu správny druh vína. Úloha someliera v reštaurácii, akú má mať kvalifikáciu. Servis a pomôcky someliera. Asociácia somelierov SR. Súťaže.