Investovanie podľa etiky Niektoré podielové fondy zohľadňujú aj filozofiu a náboženstvo investorov - Dujsík, Peter
Zodpovednosť za správanie štátu a firiem a etické investovanie. Vznik a etické kritériá etických fondov. Výkonnosť globálneho a etického globálneho trhu. Etické kritériá výberu akcií. Investícia do etického fondu ako duchovný a mravný postoj investora.