Recenzia: Peter Štarchoň, Jan Faltys, Jaroslava Dzugasová: Priamy marketing alebo priama cesta ako si získať a udržať zákazníka - Strážovská, Helena
Recenzia na vedeckú publikáciu Priamy marketing alebo priama cesta ako si získať a udržať zákazníka. Kniha je teoretickou a metodologickou pomôckou vhodnou pre pedagogický proces na vysokých školách a zároveň plní funkciu pomôcky pre hospodársku prax. Jej významnou časťou je v samotnom závere uvedený krátky slovník výrazov priameho marketingu a úplne na záver uvádzajú autori etické kódexy a etické zásady.